Afspraakmet.nl is een website inclusief afspraakmodule in ontwikkeling.
Deze website is in beginsel bedoelt voor kappers, schoonheidsspecialisten, pedicures, masseurs, nagelstylistes, personal trainers en gewichtsconsulenten. Uw eigen website inclusief afspraaksysteem eventueel per medewerker. Naast deze website bent u zichtbaar in onze geavanceerde portal afspraakmet.nl.

INTRODUCTIE ACTIE
Wij bieden voor snelle beslissers een half jaar gratis membership. Laat deze kans niet voorbij gaan en blijf de concurrentie een stap voor. Deze actie is voor een beperkt aantal aanmeldingen en tijdelijk. Meld u nu aan. U kunt ook mailen naar sales@afspraakmet.nl.
Meld u nu gratis aan
mijn kapper
mijn schoonheidsspecialist
mijn pedicure
mijn nagelstyliste
mijn masseur
mijn personal trainer
mijn gewichtsconsulent
<
Wie zijn wij
Privacy
Contact
aanmelden bedrijf of praktijk
ALGEMENE VOORWAARDEN
Biedt u een van de genoemde diensten en wilt u op onze site adverteren? Meld u dan vrijblijvend aan. Na het live gaan van afspraakmet.nl gaat het halfjaar abonnement gratis in. Tot die tijd krijgt u een vermelding van uw praktijk, dienst of bedrijf op deze portal. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt door Afspraakmet. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Na het aanmelden hebt u geen verplichtingen en hoeft u niet op te zeggen. Wij sturen een link voor het einde van het half jaar of u gebruik wilt blijven maken van onze service. Wanneer u deze niet bevestigd komt het abonnement te vervallen.
Algemene voorwaarden
Uw rubriek
Uw gegevens
MELD U AAN VOOR AFSPRAAKMETAlgemene voorwaarden
Niet akkoord
Uw rubriek
kappers
masseurs
schoonheidsspecialisten
pedicures
nagelstylistes
personal trainers
gewichtsconsulenten
Uw gegevens
Geslacht
Man
MELD U AAN VOOR AFSPRAAKMET